Marka fra nord til sør bugner av sopp. Om det er klimaforandring eller ærgjerrighet vet jeg ikke, men da vi var små vet jeg at vi gikk endeløse turer søndag etter søndag og kurven vi leverte til soppkontrollen var Marve Fleksnes verdig. Det var en fest å få rense sjamp...
Torg-handlerne på Youngstorget er et stort savn. Bønder fra hele
Østlandet kom inn og solgte dagens avling. Det var ikke noe som het
lokalt, kortreist, nettverk eller opprinnelse, alle bød på det de
hadde. Hendene som solgte var svarte av...
4-6 rødbeter alt etter størrelsen. Gjerne røde, gule og polkabeter,
det gir et fint fargemønster. Neper kan erstatte betene hvis du liker
det bedre.
Skrell dem og skjær i tynne skiver. De røde betene er greit å legge
for seg så ikke alt blir farget rødt. Strø på salt...
Vi som eier og driver uten oppskrift heter Richard og Cecilie. Vi er
søsken og har vokst opp med en mor og en mormor som er og var
fantastiske kokker. På hver sin måte lagde de all mat fra grunnen av.
De brukte råvarene som var tilgjengelige i sesongen, vi var alle med ...
Her vil vi oppdatere deg om nye og viktige hendelser i bedriften vår, oppdrag som vi har vært ute på og nye menyer eller retter. Alt som er verdt å vite finner du her! :)