Middag levert på døren eller laget av kokk hjemme hos deg.
Viltgryte
Viltgryte med skogsopp, rotgrønt,råstekte småpoteter og rørte tyttebær
Inneholder; melk
Pris
Minimum 15 kuverter, Kr 320.- per kuvert inkl. mva. (15 %)
Vi leverer all mat ferdig pyntet på fat. Fat hentes påfølgende arbeidsdag, ferdig vasket. Hvis fat ikke er vasket påløper et gebyr på 500 kroner.
Middagsmeny 1
Forrett:
Tataki av Salmalaks med mangosalat og ponzusaus. Foccacia og aioli på bordet
Inneholder; fisk, soya/gluten
Hovedrett:
Chilimarinert okse indrefilet med sesongens grønnsaker, råstekte nypoteter og eple/calvadossaus
Inneholder; melk
Dessert:
Panna cotta med friske bær
Inneholder; melk, nøtter/pistasj
Pris
Den mest populære menyen til konfirmasjoner og store jubileer.
Kr 500.- per kuvert inkl. mva. (15 %)
Vi leverer all mat ferdig pyntet på fat. Fat hentes påfølgende arbeidsdag, ferdig vasket. Hvis fat ikke er vasket påløper et gebyr på 500 kroner.
Middagsmeny 2
Forrett:
Thaimarinerte villreker med mango og granateplesalat. Foccacia og aioli på bordet
Inneholder; skalldyr, hvete/gluten, egg
Hovedrett:
Svinefilet fylt med skogsopp, chevre og serranoskinke, servert med eple/calvados saus, mandelpotetpure og varm rotsalat
Inneholder; melk
Dessert:
Sjokolademousse med friske bær
Inneholder; melk, egg, nøtter/pistasj
Pris
Kr 500.- per kuvert inkl. mva. (15 %)
Vi leverer all mat ferdig pyntet på fat. Fat hentes påfølgende arbeidsdag, ferdig vasket. Hvis fat ikke er vasket påløper et gebyr på 500 kroner.
Middagsmeny 4
Forrett:
Tataki av laks med syrlig papayasalat og sitrongressvinagrette. Sesambrød og foccacia på bordet
Inneholder; fisk, sesamfrø, soya/gluten, hvete/gluten, egg.
Hovedrett:
Andebryst med pastinakkrem, grønne asparges solbærkoktpære og portvinssjy
Inneholder; egg
Dessert:
Mørk sjokoladekrem med marinerte plommer eller annen frukt i sesong. Pikekyss ved siden av.
Inneholder; egg, nøtter/mandler, pistasj
Pris
Kr 550.- per kuvert inkl. mva. (15 %)
Vi leverer all mat ferdig pyntet på fat. Fat hentes påfølgende arbeidsdag, ferdig vasket. Hvis fat ikke er vasket påløper et gebyr på 500 kroner.

Middagsmeny 5
Forrett:
Gravet hjortecarpaccio med lettbakte beter og hjemmelaget sennepsmajones. Gresskarbrød og rørossmør ved siden av
Inneholder; egg, hvete/gluten, melk
Hovedrett:
Grillet breiflabb med grønne asparges, mandelpotetpure og kaperssmør
Inneholder; fisk, melk
Dessert:
Pasjonsfruktkrem med asiatisk fruktsalat ved siden av. Mandelflarn,
Inneholder; melk, nøtter/mandel
Pris
Kr 600.- per kuvert inkl. mva. (15 %)
Vi leverer all mat ferdig pyntet på fat. Fat hentes påfølgende arbeidsdag, ferdig vasket. Hvis fat ikke er vasket påløper et gebyr på 500 kroner.
Middagsmeny 6
Forrett:
Kaviarkrem med lakserogn, endiversalat og toast
Inneholder; fisk, melk, hvete/gluten
Hovedrett:
Hjortefilet med stekte kantareller, rotgrønnsaker. Viltsaus og råstekte nypoteter ved siden av
Inneholder; melk
Dessert:
Mørk sjokoladekrem med plommer i Madeira og krydretmandelkrumm, Inneholder; melk, egg, nøtterndel, pistasj
Pris
Kr 630.- per kuvert inkl. mva. (15 %)
Vi leverer all mat ferdig pyntet på fat. Fat hentes påfølgende arbeidsdag, ferdig vasket. Hvis fat ikke er vasket påløper et gebyr på 500 kroner.
Til informasjon:
Vi hjelper gjerne til med proffe servitører som kan ta imot gjester, servere mat, rydde og vaske opp. Prisen er 350,- per time eks mva 25%.
Minimum fire timer per servitør. Ved levering av mat er det 15% mva, med kokk som lager maten påstedet er det 25% mva.
Ved tilstedeværelse av kokk er det kr 500.- eks mva 25% per time, hvis ikke annet er avtalt. Under 15 gjester leveres maten ferdig på døren, maten er ferdigpyntet på pene fat og i varmekasser. minimum for bestilling er 10personer. Alle desserter blir levert i kuvertglass/skåler hvis ikke annet er avtalt.
Vi sender alltid faktura i etterkant hvis ikke annet er avtalt. Fatene leveres ferdig pyntet og klare til servering.
Kr 190,- tillegg for transport, inkluderer levering og henting av fat innen Oslo. Utenfor Oslo er det kr 250,- Etter 18.00 og Lørdag, Søndag og helligdager er det 280,- innen Oslo, 350,- utenfor Oslo og omegn
Vi bruker egne hvite porselensfat, fordi det er pent og er mer miljøvennlig. Vi ser gjerne at fatene er vasket før de blir returnert. Det er mulig å hente maten selv i våre lokaler - Bjerregaardsgate 51, 0174 Oslo. Det er minimum 15 kuverter på lørdag - søndag og helligdager.
Mneyen kan inneholde: Gluten, skalldyr, egg, fisk, nøtter, soya, melk, selleri, sennep, sesamfrø, skjell og bløtedyr.
Avlysning to arbeidsdager før levering vil bli fakturert 50% av orderen. Ved avlysning en arbeidsdag før levering eller samme dag blir det fakturert 100% av orderen.
Org.nr: 988 986 364 uten oppskrift AS. Kontonummer: 1645.15.58475 Tlf: 90 98 32 76 / 90 84 56 22. E-post: bestilling@utenoppskrift.no