top of page
Middag levert på døren eller laget av kokk hjemme hos deg.

Viltgryte

Viltgryte med skogsopp, rotgrønt,råstekte småpoteter og rørte tyttebær
Inneholder; melk

Pris

Minimum 15 kuverter, Kr 370.- per kuvert inkl. mva. (15 %)

Vi leverer all mat ferdig pyntet på fat. Fat hentes påfølgende arbeidsdag, ferdig vasket. Hvis fat ikke er vasket påløper et gebyr på 500 kroner.

Middagsmeny 1

Forrett:
Tataki av Salmalaks med mangosalat og ponzusaus. Foccacia og aioli på bordet
Inneholder; fisk, soya/gluten

Hovedrett:
Chilimarinert okse indrefilet med sesongens grønnsaker, råstekte nypoteter og eple/calvadossaus
Inneholder; melk

Dessert:
Panna cotta med friske bær
Inneholder; melk, nøtter/pistasj

Pris

Den mest populære menyen til konfirmasjoner og store jubileer.

Kr 600.- per kuvert inkl. mva. (15 %)

Vi leverer all mat ferdig pyntet på fat. Fat hentes påfølgende arbeidsdag, ferdig vasket. Hvis fat ikke er vasket påløper et gebyr på 500 kroner.

Middagsmeny 2

Forrett:
Thaimarinerte villreker med mango og granateplesalat. Foccacia og aioli på bordet
Inneholder; skalldyr, hvete/gluten, egg

Hovedrett:
Svinefilet fylt med skogsopp, chevre og serranoskinke, servert med eple/calvados saus, mandelpotetpure og varm rotsalat
Inneholder; melk

Dessert:
Sjokolademousse med friske bær
Inneholder; melk, egg, nøtter/pistasj

Pris

Kr 600.- per kuvert inkl. mva. (15 %)

Vi leverer all mat ferdig pyntet på fat. Fat hentes påfølgende arbeidsdag, ferdig vasket. Hvis fat ikke er vasket påløper et gebyr på 500 kroner.

Middagsmeny 4

Forrett:
Tataki av laks med syrlig papayasalat og sitrongressvinagrette.  Sesambrød og foccacia på bordet
Inneholder; fisk, sesamfrø, soya/gluten, hvete/gluten, egg.

Hovedrett:
Andebryst med pastinakkrem, grønne asparges solbærkoktpære og portvinssjy
Inneholder; egg

Dessert:

Mørk sjokoladekrem med marinerte plommer eller annen frukt i sesong. Pikekyss ved siden av.
Inneholder; egg, nøtter/mandler, pistasj

Pris

Kr 650.- per kuvert inkl. mva. (15 %)

Vi leverer all mat ferdig pyntet på fat. Fat hentes påfølgende arbeidsdag, ferdig vasket. Hvis fat ikke er vasket påløper et gebyr på 500 kroner.

Middagsmeny 5

Forrett:
Gravet hjortecarpaccio med lettbakte beter og hjemmelaget sennepsmajones. Gresskarbrød og rørossmør ved siden av
Inneholder; egg, hvete/gluten, melk

Hovedrett:
Grillet breiflabb med grønne asparges, mandelpotetpure og kaperssmør
Inneholder; fisk, melk


Dessert:
Pasjonsfruktkrem med asiatisk fruktsalat ved siden av. Mandelflarn,
Inneholder; melk, nøtter/mandel

Pris

Kr 700.- per kuvert inkl. mva. (15 %)

Vi leverer all mat ferdig pyntet på fat. Fat hentes påfølgende arbeidsdag, ferdig vasket. Hvis fat ikke er vasket påløper et gebyr på 500 kroner.

Middagsmeny 6

Forrett:
Kaviarkrem med lakserogn, endiversalat og toast
Inneholder; fisk, melk, hvete/gluten

Hovedrett:
Hjortefilet med stekte kantareller, rotgrønnsaker. Viltsaus og råstekte nypoteter ved siden av
Inneholder; melk

Dessert:
Mørk sjokoladekrem med plommer i Madeira og krydretmandelkrumm, Inneholder; melk, egg, nøtterndel, pistasj

Pris

Kr 730.- per kuvert inkl. mva. (15 %)

Vi leverer all mat ferdig pyntet på fat. Fat hentes påfølgende arbeidsdag, ferdig vasket. Hvis fat ikke er vasket påløper et gebyr på 500 kroner.

Til informasjon:

Vi leverer fatene ferdig pyntet og klare til servering. 

Fat hentes dagen etter, eller første ukedag etter helligdag/helg. Der det er mulig sett fatene utenfor huset, eller avtal med personen som leverer.

​

​

Pris for levering:
Det kommer et tillegg på 450 kroner for transport, hverdager før 17:00. På hverdager m
ellom klokken 17:00-19:00 er prisen 550 kroner. 

Lørdager, søndager eller helligdager vil transport koste 650,-. Skal mat leveres etter 19:00 avtales pris nærmere.

Prisen gjelder for levering og henting av fat i Oslo. Utenfor Oslo avtales pris nærmere.
 

Avlysning to arbeidsdager før levering vil bli fakturert 50% av orderen.

Ved avlysning en arbeidsdag før levering eller samme dag blir det fakturert 100% av orderen.

Vi sender alltid faktura i etterkant, dersom ikke annet er avtalt.


Vi bruker egne hvite porselensfat, fordi det er pent og er mer miljøvennlig. Vi ser gjerne at fatene er vasket før de blir returnert.

Det er mulig å hente maten selv i våre lokaler - Bjerregaardsgate 51, 0174 Oslo.Det er minimum 15 kuverter på lørdag - søndag og helligdager.
 

Menyene kan inneholde: Gluten, skalldyr, egg, fisk, nøtter, soya, melk, selleri, sennep, sesamfrø, , skjell og bløtedyr.

Uten oppskrift AS.

Org.nr: 988 986 364

Kontonummer: 1645.15.58475

Tlf: 90 98 32 76 / 90 84 56 22.

E-post: bestilling@utenoppskrift.no

bottom of page